CHLEBÍKY
NEJLEPŠÍ JSOU ČERSTVĚ UPEČENÉ A KŘUPAVÉ.
CHLEBÍKY Z ŽITNÉHO KVÁSKU / LÁĎI /
JAKÉ SI MŮŽETE U MĚ VYBRAT: ZATÍM KILÁČEK NEBO PŮLKILÁČEK Z MOUKY HERBER NEBO KŘEŠÍN.
CELOŽITNÝ, Z PŠENIČNÉ CHLEBOVÉ MOUKY NEBO PŠENIČNÉ SVĚTLÉ.
JAKÉ JSOU Z CHLEBOVÉ MOUKY: OBYČEJNÝ, KMÍNOVÝ, SEMÍNKOVÝ, CIBULKOVÝ, SEZAM. ŠKVARKOVÝ CHLEBÍK MUSÍM JEŠTĚ VYCHYTAT, ALE MŮŽE BÝT.
JAKÉ JSOU Z BÍLÉ MOUKY: SUŠ. RAJČATA A SÝR, OLIVY A SÝR, ROZINKÁČ S OŘECHY.
JAKÉ JSOU Z ŽITA : CHLEBÍKY Z ŽITA JSOU TROŠKU HUTNĚJŠÍ, ALE ZDRAVĚJŠÍ. MOHOU BÝT JENOM ŽITNÉ NEBO S CIBULKOU, ČI SEMÍNKY A ŠKVARKY MU TAKÉ SLUŠÍ.
TAKŽE VYBÍREJTE, AŤ MOHU DOBŘE LÁĎU KRMIT.
DOMÁCÍ CHLEBÍK-obyčejný nebo s kmínem
DOMÁCÍ CHLEBÍK-CIBULÁK
JE STEJNÝ FEŠÁK JAKO TEN PRVNÍ, ALE MÁ V SOBĚ SMAŽENOU CIBULKU, COŽ Z NĚJ DĚLÁ NĚCO VÍC. JE TAKÉ NADÝCHANÝ, JEMNĚ VONÍ PO CIBULCE A KŮRKA JE KŘUPAVÁ.
VÁHA : +- KILÁČEK nebo půlkyláček
KDO RÁD EXPERIMENTUJE MŮŽE ZKUSIT. TAKOVEJ CIBULÁK SE SÁDLEM, PAŠTIKOU NEBO SÝREM JE BOMBA. JÁ DÁVÁM PŘEDNOST MÁSLU A SVÝM SÝRŮM.
DOMÁCÍ CHLEBÍK - SEMÍNKOVÝ
DOBŘE VYPEČENÝ CHLEBÍK Z ŽITNÉHO KVASU A PŠENICE SE SPOUSTOU RŮZNÝCH SEMÍNEK. STŘÍDKA JE VLÁČNÁ A KŮRKA KŘUPE.
VÁHA -+ kiláček nebo půlkiláček
NEJLEPŠÍ JE ČERSTVĚ UPEČENÝ, TAKŽE JA FÁJN SI OBJEDNAT, JÁ HO RÁNO UPEČU A VY SI PRO NĚJ CO NEJDŘÍVE PŘIJEDETE. TO PLATÍ U VŠECH CHLEBÍKŮ.
CHLEBÍK SE SUŠ. RAJČATY RAJČAŤÁK
TAK JSEM HO KONEČNĚ VYMAZLILA A JE BÁJEČNÝ. HLAVNĚ PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJÍ OBJEVOVAT. CHLEBÍK JE Z LÁDI / TEDY Z ŽITNÉHO KVÁSKU / PŮL CHLEBOVÉ MOUKY A PŮL BÍLÉ MOUKY. TATO KOMBINACE DÁ VYNIKNOUT BYLINKÁM, RAJČATŮM I SÝRU, KTERÝ TAM JE TAKÉ.
JE DOBRÝ, ALE POKUD SI HO NA SUCHO OPEČETE A ZAKÁPNETE OLIVÁČEM BUDETE MLASKAT.
VÁHA : -+500g
ŽITO
TENHLE CHLEBÍK JE Z ŽITNÉ CELOZRNNÉ MOUKY HERBER. TAK DLOUHO JSEM HO ZKOUŠELA, AŽ SE DÁ ŘÍCT, ŽE JE OK. JE TROCHU HUTNĚJŠÍ, TAKŽE STAČÍ KRAJÍČEK A MÁTE VYSTARÁNO. PRO TY, CO MAJÍ PROBLÉM S CUKREM JE DOBROU VOLBOU.
JE MOŽNÉ DO NĚJ PŘIDAT KMÍN,CIBULKU ATD, ALE TENHLE CHLEBA MÁ SVOJI OSOBITOU CHUŤ, TAKŽE JE FAJN I ČISTÝ.